Ilkó-Tóth Andrea bemutatkozás

Ilkó-Tóth Andrea vagyok, vagy ahogyan a gyerekek ismernek: Andi néni.

2017 óta tanítok a Herédi Általános Iskolában. Az ELTE Tanítóképző Karán végeztem, testnevelés műveltségterületen. A mozgás mindig fontos része volt az életemnek, így sportedzői képesítést is szereztem és folyamatosan képzem magam.

Az előző években 1-8. osztályig tanítottam az intézményben. 2018-ban megkaptam az első osztályomat – az akkori harmadikosokat –, melynek nagyon örültem. Osztályfőnökként még közelebb kerülhettem a gyerekekhez, és szinte sajátomként tekintettem rájuk.

Andinéni legó kiállítás

Szeptemberben új feladat vár rám: a számok- és betűk birodalmába fogok elkalandozni a sok kis elsőssel, akik az óvodából sétálnak át hozzánk. Nagy izgalommal várom az új tanévet! Fontos fordulóponthoz érkeznek a gyerekek. Igyekszem majd minél nagyobb szeretettel és türelemmel fogadni őket, és megteremteni az új közösségben a megfelelő érzelmi biztonságot. Szeretném, ha éreznék, hogy mindenben számíthatnak rám!

Ebben a korban nagy jelentősége van a játéknak. Minél több mozgással, énekkel és mesével kívánom megszerettetni az iskolát és a tanulást.

Bízom benne, hogy minden gyermek megtalálja azt, amiben tehetséges!

Andi néni

Andinéni Balatonlelle